Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>EĞİTİM
23 Temmuz 2011 Cumartesi - 04:47

Yakutiye okullarında bakım seferberliği

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bazı okullarda bakım ve onarım seferberliği başlatıldı. 19’u ortaöğretim olmak üzere toplam 100 okulun bulunduğu Yakutiye ilçesinde, bakım ve onarımları aciliyet gerektiren okullar için 500 bin lira tutarında bir harcama yapılacak.

Yakutiye okullarında bakım seferberliği

ERZURUM(GHA) – Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bazı okullarda bakım ve onarım seferberliği başlatıldı. 19’u ortaöğretim olmak üzere toplam 100 okulun bulunduğu Yakutiye ilçesinde, bakım ve onarımları aciliyet gerektiren okullar için 500 bin lira tutarında bir harcama yapılacak.
Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, okulların tatile girmesiyle birlikte ilçedeki bazı okullarda bakım ve onarım seferberliği başlattıklarını söyledi. İlçede öğrenim gören toplam öğrenci sayısının 45 bin olduğunu, bu öğrencilerin sadece 33 binini ilköğretim öğrencilerinin oluşturduğunu vurgulayan Ahmet Kurt, “45 bin öğrencimiz, 100 okulda öğrenim görüyor. Bu okulların 19’unu ortaöğretim kurumları, 81’ini ise, ilköğretim kurumları oluşturuyor.” dedi.
KURT’UN AÇIKLAMASI
Mecidiye, Aziziye, Ahmet Yesevi, Soğucak ve Veyisefendi ilköğretim okullarının; bakım ve onarıma alınan okullar olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, okulların fiziki manada müdahale gerektiren bölümleri başta olmak üzere, boya ve badana işlemlerinin yapılacağını kaydetti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurt, okullardaki bakım ve onarım çalışmaları için yaklaşık 500 bin liralık bir ödenek tahsis edildiğini söyleyerek, “Genel manada bakım ve onarım çalışmalarının dışında okulların küçük çaptaki işlemleri, okullarımızın kendi imkanları dahilinde yapılıyor.” şeklinde konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, “Okullarımızda tuvalet, su tesisatı, iletişim ve enerji gibi altyapı eksiklikleri giderilmiş olunacak. Bunun dışında boya, badana ve inşaat işleri kapsamına girecek diğer bakım ve onarım çalışmaları da, yine eşzamanlı olarak yürütülecek.” şeklinde konuştu.
KURT: İMKANLARIMIZI KALİTELİ EĞİTİM İÇİN KULLANIYORUZ
Öte yandan Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında bulunan 6 okula, iki ay önce oyun parkları kurulduğunu hatırlatan Ahmet Kurt, Yakutiye Kaymakamlığı’nın yürüttüğü bu çalışmanın, Dumlu, Umudum, Celal Akın, Halitpaşa, Şehitler ve Gazi ilköğretim okullarında büyük bir memnuniyet uyandırdığını ifade etti. İlçedeki eğitim hizmetlerine kalite kazandırılması noktasında tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, bu süreç içerisinde okulların fiziki durumlarının da büyük önem taşıdığını kaydetti. Fiziksel anlamda okulların ihtiyaç duyduğu bir takım gereksinimleri yerine getirmenin dışında, okullardaki sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlere de ağırlık vereceklerini vurgulayan Ahmet Kurt, “Sağlıklı bir neslin yetişebilmesi için evvela eğitim şartı geliyor. Biz de öğrencilerimize bu bağlamda hakları olan eğitim hizmetlerini vermeye çalışıyoruz. Amacımız bu hizmetlerin çok daha kaliteli ve yüksek standartlarda verilmesidir. Çalışmalarımızı da, bu amaç doğrultusunda planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 
'Nemrut' doğu da mı, güneydoğu da mı?
 
Turizmde altyapı uyarısı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GANİ HAMUTCU 24 Temmuz 2011 Pazar 03:21

GEÇEN PAZAR ERZURUMDAYDIM BUNDAN 40 YIL ÖNCE MEZUN OLDUĞUM VE VARLIĞINDAN HEP GURULANDIĞIM ERZURUM LİSESİ NİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN DEHŞETE DÜŞTÜM 1889 YILINDA KURULMUŞ 122 YILLIK BU EĞİTİM YUVASININ Kİ TÜRKİYEMİZDE HAKLI BİR ÜNVANA SAHİP LİSEMİZİN ANA GİRİŞ KAPISI ÜZERİNDE UCUZ BİR TABELA VE ÜZERİNDE YAKUTİYE BELEDİYESİ ERZURUM LİSESİ YAZILI 122 YIL ÖNCE ADI ERZURUM LİSESİ OLAN BU İSMİ KİM NE HAKLA NE CÜRETLE DEĞİŞTİRİR.İSTANBUL LİSESİ FATİH BELEDİYESİ SINIRLARINDA AMA ÜZERİNDE FATİH BELEDİYESİ İSTANBUL LİSESİ YAZMIYOR İSTANBUL ERZURUM VAKFIMIZDA ORJİNAL BİR FOTOĞRAF VAR BAŞKANLIĞIM SIRASINDA HEDİYE EDİLDİ BU FOTOĞRAFTA ATATÜRK'ÜN LİSEYİ ZİYARETİ TESBİT EDİLMİŞ VE ARKALARINDAKİ LEVHADA OSMANLICA ERZURUM LİSESİ YAZIYOR. UNUTMAYINIZ ERZURUM LİSESİ ERZURUM DEMEKTİR ASLA YAKUTİYE BELEDİYESİ DEMEK DEĞİLDİR.122 YILLIK SAHİP ÇIKMALIYIZ UNUTMAYINIZ BU LİSEDEN KİMLER GELMİŞ KİMLER GEÇMİŞ ONLARIN HATIRALARINADA SAHİP ÇIKALIM SN YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANIMIZ GEREĞİNİ ARZ EDİYORUM SAYGILA GANİ HAMUTCU

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 23 Temmuz 2011 Cumartesi 22:22

Erzurum'un kurtuluş tarihinden adını alan 12 mart ilköğretim okulunun dış cephesinde en az beş farklı renkten SONRADAN EKLEMELER YAPILMIŞ YANİ YAMALI BOHÇA GİBİ.Okul müdürü ve milli eğitim yetkililerine duyurulur.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
32 yıllık özlemi giderdiler
1979 Oltu Lisesi mezunları 32 yıl sonra Oltu’da buluştu
A.Ü lider üniversite
LYS kapsamında en çok kontenjan ayrılan üniversiteler arasında ilk sırada ...
Erzurum Onu eserleriyle hatırlayacak
Türkiye’nin Tarih otoritelerinden Atatürk Üniversitesi’nin marka tarihçilerinden ...
 
Başarıya gezi ödülü
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İl Müdürlüğü, Erzurum’daki ...
Adalete A.Ü. katkısı
Atatürk Üniversitesi bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Adalet Meslek Yüksekokulu, ...
Su Ürünleri’nde ilk öğrenci heyecanı
Kasım 2010 tarihinde Bakanlar Kurulu kararı ile kurulan Su Ürünleri Fakültesi ...
 
GSF özel yetenek sınavıyla öğrenci alacak
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesine 2011-2012 ...
Tortum Şelalesine hayran kaldılar
Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından bu sene beşincisi gerçekleştirilen ...
Urumiye’den Erzurum’a eğitim yaklaşımı
– İran Urumiye üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hassan Sedghi, Atatürk Üniversitesi ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri